Service

Om het maximale rendement uit uw airconditioning installatie te halen is het van belang dat de installatie regelmatig gecontroleerd wordt, een goed functionerende installatie verbruikt immers minder energie, zorgt voor een betere luchtkwaliteit, langere levensduur en is minder storingsgevoelig.

Onderhoud

Het laten onderhouden van uw koelinstallatie is niet alleen aan te bevelen, het is in veel gevallen ook verplicht. Systemen die meer dan 3 kg koudemiddel bevatten moeten jaarlijks door een STEK erkend bedrijf worden gecontroleerd.
Wooning Airconditioning beschikt over een eigen service afdeling met vakkundig en gediplomeerd personeel. Onze monteurs hebben kennis van de meest gangbare merken en verschillende type koelinstallaties.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op, telefonisch of per e-mail.

Storingen

Ondanks dat een installatie goed wordt onderhouden kan het voorkomen dat er een storing optreedt. Omdat veel systemen niet alleen zomers maar ook in de winterperiode worden gebruikt, is het van groot belang dat een storing snel wordt opgelost. Doordat ons werkgebied in zowel Nederland als België ligt, kunnen wij u diverse overeenkomsten bieden. Laat u informeren over de verschillende mogelijkheden en neem gerust contact met ons op.

Storing melden

Klik hier om direct een storing te melden. (alleen geregistreerde klanten)

test

 

 


AIRCONDITIONING

LUCHTKANALEN

EPBD KEURINGEN

BEDIENINGEN


Direct & Persoonlijk

Bent u op zoek naar het perfecte klimaat? Maak dan gebruik van onze ruime ervaring en deskundigheid, en neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

 

Wooning Airconditioning is een groeiend bedrijf, hierdoor zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven mensen, mét en zonder ervaring. 

Contact & Vacatures

Algemene voorwaarden
Vacatures
Certificeringen
 

stek