Werkplaats

Luchtkanalen

Doordat wij binnen veel projecten zorg dragen voor de complete klimaatbeheersing, maken we veel gebruik van vierkante luchtkanalen. Naast rechthoekige kanalen produceren wij alle denkbare hulpstukken die nodig zijn voor een compleet traject.

Plenums

Niet alleen voor eigen gebruik, maar ook voor diverse grote partijen produceren wij verschillende uitblaas en retour plenums.

Onze plenums zijn in elke gewenste afmeting, en voor bijna alle merken te leveren.

Frames

Omdat de meeste verhoogde vloeren in serverruimtes niet geschikt zijn om direct zware accukasten en computerkoelers op te plaatsen, fabriceren wij in hoogte verstelbare frames in elke gewenste afmeting en gewichtsklasse.

Dakdoorvoeren

Om starre koelleidingen eenvoudig door een plat dak door te voeren maken wij aluminium of RVS dakdoorvoeren in verschillende afmetingen. Deze dakdoorvoeren bestaan uit twee aparte delen, zodat na montage van de leidingen de kap op de doorvoer gezet kan worden.

Roosters

Voor het aan,- of afvoeren van lucht produceren wij buitenroosters met een minimale weerstand, deze roosters zijn aan de binnenkant voorzien van vogelgaas. Deze roosters worden uitgevoerd in aluminium of gegalvaniseerd staal, en zijn in bijna elke gewenste afmeting verkrijgbaar.