Woonhuis

Naast het goed functioneren van een airco is natuurlijk ook de kwaliteit van belang. Niet alleen het gekozen merk en type spelen een rol, maar ook het inpassen van de apparatuur binnen uw interieur.
Wooning Airconditioning is gespecialiseerd in het netjes wegwerken van leidingen en het leveren van apparatuur en leidinggoten in elke gewenste kleur. Onderstaand geven we u slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden die er zijn. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Cassettemodel

Een cassettemodel is een type binnenunit welke toe te passen is in ruimtes met een verlaagd plafond. Deze units zijn in verschillende modellen leverbaar, bijvoorbeeld een model met 4 uitblaas richtingen (foto). De toepasbaarheid van dit type binnendeel is afhankelijk van plafondhoogte, grote van de ruimte en de toegankelijkheid van de unit na montage.
Naast bediening met een infrarood afstandsbediening is het ook mogelijk te kiezen voor een bedrade variant.

Wandmodel

Door de kleine omvang en geruisloze werking wordt dit type unit veel toegepast in woningen. De belangrijkste voordelen zijn de relatief lage prijs, de grote diversiteit aan modellen en de eenvoudige manier van monteren waardoor dit type unit in vrijwel elke ruimte toe te passen is. Om de unit weg te laten vallen binnen uw interieur, zijn ze leverbaar in bijna elke gewenste kleur. (optie) 
Wandmodellen zijn leverbaar in verschillende capaciteiten zodat zowel kleine als grotere ruimtes kunnen worden voorzien van een passend model.

Wilt u vooraf een systeem horen, zien en voelen dan kunt u daarvoor terecht in onze showroom. (alleen op afspraak)

Vloermodel

Dit type binnendeel is uitermate geschikt als vervanging van een bestaande radiator. De unit wordt op of net boven de grond gemonteerd waardoor leidingen eenvoudig weg te werken zijn. De unit kan, net zoals de meeste systemen, zorgen voor zowel koeling als verwarming.

Buitendelen

Elk airconditioning systeem heeft een binnen en een buitendeel. Het buitendeel kan op verschillende locaties worden geplaatst; op het (platte) dak, aan de gevel, in de tuin of op uw dakkapel. De plaatsing van een buitendeel is o.a. afhankelijk van regelgeving, leidinglengte en ondergrond.

Design Modellen

U wilt niet alleen een goed werkende airconditioning maar moet er ook nog qua vormgeving en uiterlijk ook mooi uitzien. Deze modellen zijn vaak de topmodellen van de bekende merken van mitsubishi, Daikin en LG hierdoor ook iets duurder in aanschaf.